Självförsvar Linköping - Klubbträning

Från vår klubb i Linköping utvecklar och erbjuder Krav Maga Nordic marknadens mest effektiva och kompletta självförsvarssystem samt säkerhetsutbildningar och taktisk träning för en rad aktörer.

Våra pass är allsidigt sammansatta och blandar teknik, taktik, kampövningar och fysisk träning för optimal inlärning och utveckling. Såväl teknisk som fysisk belastning anpassas efter dina personliga förutsättningar så att du, oavsett din nivå, blir utmanad just där du är.

Passen är minst 90 minuter och börjar alltid med en ordentlig uppvärmning för att undvika skador. För att kunna hänga med på träningen och i gruppen behöver du självfallet inte gå på alla pass. Under terminen repeteras innehållet regelbundet.

Under sommaren erbjuds träning med ett pass i veckan, måndagar på ordinarie tid. Sommarträningen fokuserar på att befästa förmågan som byggts upp under terminen med mer sparring och scenarioträning. Till dessa pass kan eleven ta med kamrater som vill prova på, men ansvarar då för sin kamrat under passet.
Ordinarie nybörjarintag är terminsstart höst- och vårtermin.

-- OBS: Inställd träning --

Baserat på FHM rekommendationer har vi i samråd med vår huvudorganisation KFUM beslutat att inte genomföra träningar fram till 19/11.

PRISER

 • Linköping
  • MEDLEMSAVGIFT / Terminskort
   1600 kr
  • MEDLEMSAVGIFT / Årskort
   2800 kr
  • MEDLEMSAVGIFT / Sommarkort
   300 kr
  • EXAMINATIONSAVGIFT
   300 kr

BETALRUTINER

iZettle: Visa/Mastercard

Sommarterminen ingår inte i Årskort.

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa i framtiden.

Återbetalning av terminsavgift om medlem väljer att avsluta träningen under pågående termin sker ej.

Är du student? Hör av dig till oss för aktuella erbjudanden.

Provträning vid ett tillfälle är alltid gratis.

TRÄNINGSTIDER

Gruppträning

Basic
(Nybörjare)

Måndag
19.30-21.00
Onsdag
19.30-21.00

Hösttermin 2020 för Basic startar 24 augusti

INTERMEDIATE
& ADVANCED

Måndag
19.30-21.00
Onsdag
19.30-21.00

Hösttermin 2020 för Intermediate och Advanced startar 24 augusti

— OBS Inställd träning —
Baserat på FHM rekommendationer har vi i samråd med vår huvudorganisation KFUM beslutat att inte genomföra träningar fram till 19/11.

 

Schema för passen finns här
(Höstens schema anpassas kontinuerligt efter läget kring COVID-19 och kommer inte publiceras, men se gärna vårens schema för exempel på vad vi gör)

TACTICAL FITNESS

I vår träning har vi integrerat en speciell form av funktionell fysisk träning – Tactical Fitness. Målet är att öka den fysiska kapaciteten och viljestyrkan att hantera verkliga situationer som kamp, flykt eller att flytta en skadad person. Träningen bygger på kort tid upp en funktionell helkroppsstyrka och kondition, vilket ger god hälsa och funktion, även i mer vardagliga utmaningar som att lyfta, flytta eller bära.

Tactical Fitness sker i huvudsak som cirkelträning med mittsar, din egen kroppsvikt eller olika funktionella vikter. Under vissa övningar används en annan persons kroppsvikt för större utmaning.

Tactical Fitness karaktäriseras av följande:

 • Hög puls
 • Flera muskelgrupper i en övning
 • Kontinuerligt utförande utan vila
 • Kort tid, 5‐15 minuter
 • Självförsvarsanpassad
 • Anpassningsbar efter individen
LINKÖPING

KFUM Krav Maga Nordic Linköping

Brigadgatan 20

587 58 Linköping

[email protected]

© Krav Maga Nordic 2018.