GRADERING & NIVÅER

Träningen syftar till att göra dig​ effektivare och vi jämför inte resultat mellan elever, det finns utrymme att utvecklas i egen takt efter egna förutsättningar. För att hjälpa dig att utvecklas och nå dina mål finns möjlighet till ett förmågetest där vi bedömer din nuvarande förmåga, styrkor och svagheter.

Basic

Grundnivån (Basic) är riktad till alla som enkelt vill lära sig ett effektivt och realistiskt självförsvar och samtidigt förbättra sin fysiska förmåga och komma i form. Du behöver inte vara vältränad innan du kommer hit då alla tränar efter sina egna förutsättningar. Vi välkomnar alla kvinnor och män som är intresserade av att utvecklas med oss och samtidigt ha roligt och svettas.
Steg
1

Intermediate

På fortsättningsnivåerna (Intermediate 1 – 2) stegras belastningen något med svårare självförsvarssituationer, så som flera motståndare och högre fysisk belastning. Vi lägger även på moment med vapen så som kniv och batong. På denna nivå tillkommer även mer kamp och sparring för att bättre förbereda dig för den stress och det adrenalinpåslag en självförsvarssituation medför.
Steg
2

Advanced

På de avancerade nivåerna (Advanced 1 – 3) så ökar friktionerna påtagligt. Här lägger vi in moment som mörker och trånga utrymmen, vapen som pistol och automatkarbiner samt tredjepartsskydd (skydd av annan person). Här fortsätter den fysiska och mentala belastningen att öka och ställer högre krav på din förmåga att agera korrekt i stressade situationer och att fortsätta kämpa även när kroppen säger emot.
Steg
3

Specialist

Specialistnivåerna (Specialist 1 – 3) är de mest krävande Krav Maga Nordic har att erbjuda. Friktionerna består här av extrem fysisk och psykisk belastning, avancerad problemlösning under stress, oväntade problem, improviserade vapen samt gisslansituationer. Endast ett fåtal har äran att bära dessa utbildningstecken och kan skryta med att de har tillägnat sig ett av de mest verklighetsnära och empiriskt grundade självförsvarssystem som finns på den civila marknaden.
Steg
4
LINKÖPING

KFUM Krav Maga Nordic Linköping

Brigadgatan 20

587 58 Linköping

[email protected]

© Krav Maga Nordic 2018.